Natuurtoer Oisterwijk

Boswachter en natuurgids Frans Kapteijns van Natuurmonumenten neemt u mee in de PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein. Liefhebbers van natuurschoon en een goed verhaal, worden uitgenodigd voor een heerlijke tour door het mooie Oisterwijk, met de unieke en hagelnieuwe Oisterwijkse Natuurtoer.

De Natuurtoer

Het is een schot in de roos. De Natuurtoer omvat een rondrit van ruim 2,5 uur; inclusief een tussenstop bij het Oisterwijkse Bezoekerscentrum Groot Speijck. Het gemak en de gezelligheid van een rondrit met de PAREL Express, gecombineerd met de bijna onuitputtelijke informatie over de Oisterwijkse natuur en haar recreatieve historie.

Terwijl de deelnemers rustig genieten van het uitzicht en de rondgang door Oisterwijk en haar alom bekende natuurschoon, vertelt Frans Kapteijns met zijn natuurminnende woorden over hetgeen langs de route voorbij komt. Hij vertelt onder andere over diverse straatnamen en hun relatie met de natuur, over bijzonder groen in het stadse dorp, en uiteraard ook over plant en dier in de Oisterwijkse bossen en rond de vennen.

Vooral voor een gemêleerd gezelschap, met hele kleine en wat oudere benen, is deze rondrit met de PAREL Express ideaal. Een heerlijke middag die met trots aangeboden mag worden aan de inwoners van Oisterwijk, en de Oisterwijkse dag- en verblijfsrecreant.

Deelnamekosten

Tot en met 4 jaar gratis

Tot en met 14 jaar euro 6,00

Vanaf 15 jaar euro 8,00

Vertrekpunt

De Natuurtoer start bij het Oude Raadhuis aan De Lind. Er is een beperkt aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers. Minder mobielen kunnen desgewenst ook opstappen op het vertrekpunt van de PAREL Express (13:45 uur zwembad De Leije). Daar zijn voldoende lang-parkeer mogelijkheden.

Reserveren voor Natuurtoer Oisterwijk

De Natuurtoer is er op de laatste woensdag van de maand. Alle voorgaande edities waren snel uitverkocht.   Reserveer daarom tijdig!

25-jul-18 GEEN Natuurtoer
29-aug-18 VOL
26-sep-18 VOL
31-okt-18 Nog 10 kaarten
28-nov-18 GEEN Natuurtoer
26-dec-18 GEEN Natuurtoer
30-jan-19 GEEN Natuurtoer
27-feb-19 Reserveren nog mogelijk
27-mrt-19 Reserveren nog mogelijk
24-apr-19 Reserveren nog mogelijk
29-mei-19 Reserveren nog mogelijk
26-jun-19 Reserveren nog mogelijk

Vul voor reservering op voornoemde data onderstaande velden in en druk op verzenden. U ontvangt van ons binnen enkele werkdagen een bevestiging. (Voor overige vragen over activiteiten, data en groepsactiviteiten zie het menu op deze website of stel uw vraag hier)

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon (verplicht)

Gewenste datum (verplicht)

Aantal volwassenen (verplicht)

Aantal kinderen

Extra opmerkingen (BV Rolstoelgebruik)

Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden.