Culinaire tour

De Oisterwijkse toeristentrein PAREL Express is in 2018 gestart met de succesvolle culinaire tour. Vanaf 2021 kan enkel nog gereserveerd worden voor groepen vanaf 20 deelnemers.

De culinaire tour is een heerlijk avondje uit in Oisterwijk. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht worden in verschillende restaurants genuttigd. Welke restaurants dit zijn is iedere keer weer een smakelijke culinaire verrassing. De PAREL Express zorgt er voor dat de deelnemers kunnen genieten van de avond en brengt de deelnemers naar de diverse restaurants toe. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 44.

Wij verwachten de deelnemers om 17:45 uur op het start- en eindpunt van deze Culinaire tour: Café van Leer in de KVL Leerfabriek, Almystraat 14 Oisterwijk. De Parel Express vertrekt iets na 18.00 uur. We verwachten rond 21.30 uur weer terug te zijn in Café van Leer. In de deelnameprijs is inbegrepen een vervoersticket van de Parel Express, het 3-gangen menu inclusief een drankje bij elk gerecht. Eventuele speciale dieetwensen kunt u tot 1 week voor de tour doorgegeven via info@onsOsterwijk.nl.

De deelnamekosten van de culinaire tour bedragen € 39,50 per persoon en dienen uiterlijk 1 week voor de tour overgemaakt te worden op RegioBank rekening NL67 RBRB 0919 5368 08; onder vermelding van Culinaire Tour dd. …….….-2020.  Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de deelnametickets per email.

Reserveren is noodzakelijk, zie onder!

Ons Oisterwijk

Stap maar in! (Foto: Oisterwijknieuws.nl)

De PAREL Express is eigendom van Stichting Ons Oisterwijk. Stichting Ons Oisterwijk heeft tot doel het initiëren, organiseren en exploiteren van activiteiten binnen de gemeente Oisterwijk, die het welzijn van inwoners, recreanten, bezoekers, ondernemers en hun medewerkers een positieve impuls geven. De stichting bestaat uit vrijwilligers en kent geen winstoogmerk.

PAREL Express

Bij de PAREL Express zijn enkel vrijwilligers betrokken. De PAREL Express heeft als motto “Verbindt mensen in en met Oisterwijk”. In dat kader wordt de PAREL Express ook ingezet voor maatschappelijke projecten voor ouderen en kwetsbare doelgroepen.

Verder is er in de zomermaanden een hop on-hop off zomertour en het hele jaar door een speciale natuurtoer, waarbij de van TV en radio bekende boswachter Frans Kapteijns de gasten rondleidt door de Oisterwijkse natuur.

Reserveren Culinaire Tour alleen voor groepen

De Culinaire tour kan verzorgd worden voor groepen vanaf 20 deelnemers (tot maximaal 44); van maandag- tot en vrijdagavond. Desgewenst kan de tour ook gecombineerd worden met een professionele stads- of natuurgids. Heeft u vragen of wenst u te reserveren:  stel uw vraag hier)