Ontmoeting in Beweging

Gezamenlijk, Gezond en Gezellig

Senioren in Beweging wordt Ontmoeting in Beweging

Het seizoen voor Ontmoeting in Beweging is weer gestart. Deelnemers kunnen op maandag- en vrijdagochtend instappen in de PAREL Express en meedoen aan een gezellig beweegprogramma op sportpark Den Donk in Oisterwijk. Het programma heet voortaan ‘Ontmoeting in Beweging’. Ontmoeting en gezelligheid staan centraal, maar ook gezond bewegen wordt gestimuleerd. Dat kan op meerdere manieren: vrij zwemmen, gymmen op de stoel of meegaan met een wandelgroepje onder leiding van een wandelcoach en nog veel meer. Na afloop wordt met de hele groep koffie\thee gedronken en wordt men weer netjes teruggebracht naar het opstappunt. Zie ook www.ontmoetinginbeweging.nl

Zwemmen en bewegen…

In het bijzonder worden mensen uitgenodigd die niet op eigen gelegenheid kunnen gaan sporten, die daar op een of andere manier belemmeringen in ervaren. De minimumleeftijd is 55, maar als u toch graag mee wilt doen, neem dan even contact op. Was u al een enthousiaste deelnemer? Of wilt u dat graag worden? De kosten voor deelname zijn € 3,00 per keer, contant af te rekenen bij het zwembad. Bent u al een tijdje op zoek naar een vrijwilligerstaak die u veel voldoening geeft? Ook dan is het programma Ontmoeting in Beweging wellicht een goede keus. Voor informatie en aanmelding kunt u bellen met Karin Rentmeester, tel. 06-47933872.

Peter Dirks, voorzitter van Stichting Ons Oisterwijk (beheerder van de PAREL Express) is verheugd dat de belangstelling vanuit de Gemeente en de gemeenschap voor dit project zo groot is. “Naast de reguliere toeristische-, evenementen en thematische-ritten richten wij ons op sociaal-maatschappelijke activiteiten. Stichting Ons Oisterwijk heeft als doel activiteiten te organiseren, die ten goede komen aan de gemeenschap van Oisterwijk in de breedste zin van het woord. De Stichting is onafhankelijk en wordt gevormd door vrijwilligers. Met inzet van de PAREL Express verbinden we jong en oud, ondernemers en inwoners, gehandicapten, minder validen en minder bedeelden met de maatschappij. Met de Express verbinden we mensen in en met Oisterwijk, Heukelom, Moergestel en Haaren. Ook aanmeldingen van chauffeurs, gidsen, helpers en ondersteuners zijn welkom.”

Lees hieronder het programma van “Ontmoeting in Beweging ”

Het nieuwe zomer- en najaarsprogramma wordt hier binnenkort gepubliceerd.